Update Corona-virus & AFGELAST!! Paas-Curiosa Markt 4 April!

Helaas .. met de komst van het corona virus wordt wederom de markt afgelast. We streven ernaar om in het najaar, fingers crossed, weer een markt te mogen organiseren om zo weer geld op te halen voor leuke activiteiten voor de bewoners van de Eshoeve! We kunnen jullie steun altijd gebruiken, dus donaties zijn heel welkom zodat we bloemen kunnen blijven sturen, lekkers kunnen blijven ronddelen en de tuin kunnen opknappen. Zo hebben de bewoners ook in deze tijd nog iets leuks!

Vorig jaar hebben wij helaas vanwege het NORO-virus enkele acties moeten uitstellen. Dit jaar hopen wij het Sponsordiner weer gewoon tegen de zomer te organiseren. En de Eshoeve-curiosamarkt, die vorig jaar helemaal niet kon door gaan, willen wij medio april als Paasmarkt
neerzetten. Leuke spullen voor een leuk prijsje, mooie snuisterijen, sieraden, kleding, kunst, glühwein, warme choco, versgebakken taarten en tulbanden & handmassage… Gewoon gezellig dus.

Met de opbrengst van de Paasmarkt hopen we weer op tweede Paasdag voor een leuke attentie voor alle bewoners te kunnen zorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.