Oproep! Geef fleur en kleur aan de bewoners van de Eshoeve door vandaag een bosje bloemen te doneren.

Welzijnslocatie Het Trefpunt en bloemenkiosk Bloemenwaas in Duindorp hebben gezamenlijk een hartverwarmende actie opgezet voor ouderen op Scheveningen. Deze ouderen zitten door de corona-crisis afgezonderd in woonzorgcentra, vaak verstoken van bezoek. Zij zijn op een fleurige manier een hart onder de riem gestoken.

Stichting vrienden van de Eshoeve wil dit initiatief ondersteunen!  En heeft Danielle van het Trefpunt en Sjors van de Bloemenwaas benaderd om ook bij de Eshoeve langs te gaan. Aanstaande donderdag of vrijdagochtend, zullen alle bewoners een bloemetje ontvangen. Daarnaast doneert de stichting 12 grote bossen voor in de gezamenlijke ruimtes en zal een deel van de bloemen voor de bewoners & verzorgers voor hun rekening nemen.

Hoe gaat het in zijn werk? Mensen kunnen bij de bloemenkiosk van Sjors op het Tesselseplein in Duindorp-Scheveningen een (extra) bloemetje kopen. Deze bloemen worden door Sjors apart gehouden en de dames van Het Trefpunt brengen die naar een woonzorgcentrum in het stadsdeel Scheveningen. De actie is al een groot succes geweest afgelopen weken. Zo geven we de bewoners die geen bezoek meer mogen ontvangen en veelal eenzaam zijn, een lichtpuntje! En zo helpen we ook de bloemisten die het moeilijk hebben.

HELP JE ONS MET DEZE BLOEMENACTIE?  Steun ons dan door 5 euro of meer over te maken op rekeningnummer: NL55 INGB 0004 845150 ten name van Stichting Vrienden van de Eshoeve, onder vermelding van “bloemenactie”.

Met Pasen zullen we de bewoners trakteren op heerlijke paasgebakjes. De bewoners kunnen niet meer naar de kapper: wij willen een aantal sets krulrollers doneren, zodat de dames verzorgd en met een goed gevoel de dag in kunnen. Verder willen wij de tuinen aanpakken in de Eshoeve zodat de bewoners toch een frisse neus kunnen halen! 

Voor al deze acties kunnen we uw steun goed gebruiken! De stichting heeft een prachtig nieuwe websitewww.vriendenvandeeshoeve.nl. Neem een kijkje voor alle activiteiten en alle informatie over de stichting.   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.