Nieuwsbrief najaar 2018 & start 2019

De Stichting heeft in het najaar 2018 weer volop bijdragen leveren aan leuke dingen voor de bewoners van de Eshoeve. Zo ging het boulevard treintje weer vanuit de Eshoeve  richting Scheveningen/Boulevard etc. met vrolijk wuivende en genietende bewoners!

Het was een feestelijke rit en de bewoners en begeleiders genoten zichtbaar. Zeker weer voor herhaling vatbaar in de zomer 2019!

Op de inmiddels vermaarde CURIOSAMARKT hebben in oktober 2019 konden we weer onze waar weer tegen mooie prijzen aan de man brengen en waarachtig we hebben wederom meer opgehaald tbv de activiteiten voor de bewones dan in 2017! En met een aantal giften erbij via Tonny, hebben we een dikke 1000 euro opgehaald! We waren moe doch zeer voldaan aan het einde van de dag, die dit jaar voor het eerst werd gehouden in het Grand Cafe zelf!. Succes en ook gezelliger: meer contact met de bewoners en met de families!

Rond de kerst zoals gebruikelijk de kerststal, volop kerstcadeaus voor de bewoners. Dit jaar een kleurrijk (dieren)  kussentje voor de bewoners met verschillende opties:  een steuntje in de rug, als decor op de kamer, een mooie versiering voor de in kasten.

Verder met Oud en Nieuw optreden van Joke Hopman. Dit jaar is het gelukt om aantal bewoners naar beneden te halen en waren er veel meezing liederen! En vrijwilliger Bep en haar dochter maakten ook nog een dansje met sommige bewoners. Een vrolijke oud/nieuw middag.

Tijdens Valentine middag besloot Tonny spontaan de  “hart”elijke middag vanuit de Stichting p te luisteren met wat borrelhapjes en die gingen er goed in! .

Verder gaat de Stichting een bijdrage leveren aan de busvervoer naar de Keukenhof in de lente en de optredens in het Jubileum jaar (25 jaar). En natuurlijk komt de PAAS haas weer met pasen langs bij de bewoners!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.