Nieuwsbrief Maart 2013

Begin november 2012 was het zo ver: de Vriendenstichting kon de nieuwe televisie laten plaatsen in de gemeenschappelijke ruimte op de parterre van de Residentie. Een prachtig apparaat met een heel groot, mooi en scherp beeld van dik 150 cm en met heel wat technische snufjes. Met zo’n groot beeld kunnen heel veel bewoners tegelijk kijken naar natuurlijk TV-programma’s,  maar ook naar mooie DVD ’s van muziekoptredens, concerten, films ed. Ook kunnen bewoners er foto’s en eigen video’s gemakkelijk op afspelen. We hopen dat alle bewoners van de Eshoeve hier heel lang veel plezier van zullen hebben. De technische mensen van de Eshoeve hebben de TV voor ons aangesloten en ook gezorgd voor een goeie DVD-speler. Bedankt!

Afgelopen juni werd het eerste sponsordiner van de Vriendenstichting gehouden in het Grand Cafe van de Eshoeve. Een groot succes en dus voor herhaling vatbaar! Op 30 november jl bracht daarom de culinair kampioen van de Eshoeve, kok Joop Arends en zijn team, een geweldig wilddiner op tafel. Weer in het gezellige Grand Cafe, waar bijna 110 gasten zich hadden verzameld en genoten van het geweldige wilddiner. Zo maak je Vrienden! Aangenaam tafelen, waarbij het bekende Duo Brocante geheel belangeloos een geweldig muzikaal optreden verzorgde. Een mooie bijdrage, die we heel goed kunnen gebruiken!

Verder hebben we weer veel plezier beleefd aan de voorbereiding van de Kerstactie. In oktober en november zijn Tonny Doeve en Marjan Heitman, net als vorig jaar,  op stap gegaan om voor alle bewoners weer  kerstcadeautjes te kopen. Dit keer kochten ze bijna 200 cadeautjes, waaruit dames en heren zelf  konden kiezen:  leuke potjes met snoepgoed, sjaals voor heren en dames, en fotolijstjes in de kleuren goud, zilver en zwart. Op woensdag 19 december hebben we vervolgens een kleine Kerstmarkt ingericht in het stemmig versierde Grand Café, waar  de bewoners zelf hun kerstcadeautjes konden komen uitzoeken. Het was een komen en gaan van de bewoners,  spontaan geholpen door vrijwilligers  om de Kerstmarkt te bezoeken. En natuurlijk was er ook een kopje warme chocola. De foto laat zien hoe gezellig het allemaal was!

In 2013 ook weer een optreden van Joke Hopman voor de bewoners gesponsord en op verzoek van het Management van de Eshoeve vier DVD’s aangekocht voor een aantal afdelingen binnen de Eshoeve.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.