Nieuwsbrief lente 2022

Wat zijn we blij dat we in 2022 weer in levenden lijve in de Eshoeve activiteiten hebben kunnen ondernemen. Hoera! 

Met Pasen konden Tonny en ik weer met een klein Paas presentje langs bij de bewoners. Genoeg verraste gezichten: “Is dit voor mij? wat leuk. Moet ik het betalen?”. Fijn om een kleine glimlach op het gezicht te zien. Daar doen we het voor.      

Curiosa markt 27 April 2022 in de Eshoeve 

Op Koningsdag 27 april jl. voor het eerst in drie, misschien wel vier jaar ook i.v.m. Noro, weer een gezellige Curiosamarkt kunnen houden in de Woonstraat bij het Grand Café. We hadden allemaal spulletjes ingezameld bij vrienden en familie om te verkopen. De opbrengsten dit jaar worden gestort op de rekening van de Vrienden van de Eshoeve. Blij dat er weer inkomsten waren na drie jaar geld uitgeven. Dan slinkt het budget op de rekening snel. Gelukkig; we kunnen en mogen weer zulke leuke activiteiten ondernemen. 

Han van Hagen, muzikant/accordeonist, heeft ook op 27 april in de middag in het grand café volop gespeeld en zoals je kunt zien op de foto’s de bewoners genoten en zongen uit volle borst mee. Al bij al een gezellige sfeer in de woonstraat/grand café. Heerlijk. 

Een kerstmarktje in de woonstraat eind november, gecombineerd met een sponsorlunch in het grand café! We zijn hierover in gesprek geweest met Marja Rueck en Dick van het Grand café. We houden jullie op de hoogte als het inderdaad doorgaat. We kijken weer uit naar een sponsorlunch. De sponsordiners in het verleden waren altijd reuze gezellig en brachten een mooi centje in het laatje (knipoog)! 

Bezoekt u vooral onze website die professioneel wordt bijgehouden door onze communicatieadviseur Shelly Linssen: www.vriendenvandeeshoeve.nl

Tot slot wij wensen iedereen die in en bij de Eshoeve betrokken is een heel gezellig en bovenal gezonde zomer 2022! 

Groet, en hopelijk tot snel in de Eshoeve. 


Namens het bestuur, Marjan Heitman 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.