Nieuwsbrief 2017

Nieuws Stichting Vrienden van de Eshoeve april 2017

Met Kerstmis was de Eshoeve weer schitterend versierd en helemaal in de kerstsfeer gebracht. Gezelligheid en sfeer, daar wordt in de Eshoeve alles aan gedaan. Wij mochten daar weer aan bijdragen, door alle bewoners op tweede kerstdag bij het kerstontbijt een kadootje aan te bieden. Een leuke beker, een tasje of een mooie sjaal. Keuze genoeg en er hoorde natuurlijk ook nog wat lekkers bij. En in het Grand Café hadden we, bijna traditiegetrouw, weer een kleine kerststal met echte dieren opgebouwd. We sloten het jaar 2016 af met een mooi muzikaal optreden in het Grand Café van het Montfils Trio.

Niet onvermeld mag blijven dat we voor de aktiviteiten royaal financieel gesteund zijn door het Nationaal Ouderenfonds, het
fonds dat zich wil inzetten voor kwetsbare ouderen in
Nederland. Dank!

Over financiele steun gesproken: de Stichting Vrienden van de Eshoeve mocht in februari jl een mooie bijdrage in ontvangst nemen van het ING Nederland Fonds. Dit fonds wil lokale initiatieven in Nederland ondersteunen die zich inzetten voor mens en maatschappij. Uit de honderden initiatieven is ook de Eshoeve gekozen om door te mogen naar de stemronde. In deze ronde moesten zoveel mogelijk stemmen verzameld worden om een zo hoog mogelijke donatie van het ING Nederland Fonds te ontvangen. Dankzij de steun en stem van HWW Zorg, onze Vrienden, familieleden en kennissen hebben wij een mooi bedrag voor de bewoners van de Eshoeve in de wacht kunnen slepen. Iedereen zeer bedankt voor de campagne-inzet!

Ook al was het weer met Pasen kouder dan de afgelopen Kerst, Pasen werd in de Eshoeve weer uitbundig beleefd. Met een mooi paasontbijt voor alle bewoners, en waar de Vrienden nog een leuk paaspresentje bij deden. Voor iedereen een doosje lekkere en mooi gekleurde chocolade paaseieren. En wie met de Paasdagen nog in het Grand Café geweest is, die kon genieten van de eenden, kippen, konijnen en kuikens die zich verzameld hadden in het paasstalletje.

Ja, die lente gaat nu echt wel komen, ook al is het nu nog maar 10 graden buiten. Maar daarna kunnen we naar buiten en gaan we zeker weer de boulevardtrein van stal halen en met de bewoners een mooie tour door Scheveningen maken. Precieze data volgen nog.
Wel kunnen we al de precieze datum van het jaarlijkse sponsordiner noteren: 23 juni as in het Gand Café. Dat wordt weer een mooi feest, met lekker eten, muziek en gezeligheid. We rekenen op uw komst! Nadere gegevens en officiele aankondiging volgen zo spoedig mogelijk.

Tot slot: samen met de activiteitenbegeleiding van de Eshoeve zoeken we steeds naar nog meer leuke dingen voor de bewoners waar wij als Vriendenstichting een rol kunnen spelen. Heeft u als bewoner of familie of vrienden ideeën of suggesties? Laat het ons weten en we kijken of we daar een rol in kunnen spelen.
Heeft u vragen over of ideeën voor de Stichting Vrienden van de Eshoeve, neem dan contact op met Marjan Heitman, secretaris van de stichting, tel.nr 06-52596727 of e-mail heitman.clan@ziggo.nl .

Steun de stichting door het storten van een bijdrage, groot of klein,
op banknr. NL55 INGB 0004 845150 t.n.v. van de Stichting Vrienden van Verpleeghuis de Eshoeve! Alles helpt!
Het Bestuur Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.