In de zomer van 2011 is de  Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve opgericht.  De  ‘Vrienden van de Eshoeve’ willen voor de bewoners van verpleeghuis De Eshoeve extra activiteiten  organiseren en financieren. Activiteiten die niet uit het gewone zorgbudget van De Eshoeve betaald kunnen worden, maar wel het verblijf in De Eshoeve extra aangenaam kunnen maken.

Extraatjes die voor afwisseling en plezier kunnen zorgen. Te denken valt aan toneel –en muziekuitvoeringen, breedbeeldtelevisies op de afdelingen, Dvd-spelers en Dvd’s, een kerstcadeautje, excursies. Kortom, zaken waaraan  zoveel mogelijk Eshoeve-bewoners plezier  kunnen beleven!

Het bestuur van  de Stichting bestaat geheel uit vrijwilligers en de leden zijn ook actief in de Clientenraad van de Eshoeve. Zij  is voor haar werk geheel afhankelijk van donaties van Vrienden van De Eshoeve. Zij  willen daarom met u zo snel mogelijk een grote Vriendenkring opbouwen! Bent u bewoner van De Eshoeve? Bent u familie of vriend van bewoners? Voelt u zich anderszins betrokken bij De Eshoeve?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.