Nieuwsbrief – April 2014

Het jaar 2014 is al weer ruimshoots begonnen en we hebben er weer zin in: leuke dinger organiseren voor bewoners van de Eshoeve, wat extra aanschaffingen doen voor vertier en vermaak, dingen die niet altijd zomaar to bekostigen zijn. En daarbij worden wij enorm gesteund en gestimuleerd doe de leiding van de Eshoeve..

Ook dit jaar willen wij weer de steeds successvolle sponsordiners organiseren. Het laatste diner werd gehouden op 29 November 2013. Het werd een zogenoemd Borgondisch diner in het Grand Cafe, wederom bereid door Joop Arends en zijn team. Alles werd opgediend door dames en heren in Bougondische kostumms. Dat gaf een wek heel bijzondere sfeer. Het muzikale optreden van Joke Hopman maakte de avond helemaal af. Smullen en genieten voor ruim 110 gasten.

In het laatste kwartaal 2013 mocht de Stichting Vrienden een mooise, comfortable zithoek schenken voor de woonstraat van de Eshoeve: vier fraaie fauteuils. En die worden veel gebruikt. Echt een aanwinst.

Voor de Kerst heeft de Stichting weer voor alle bewonders een Kerstpakket samengesteld en op eerste Kerstdag aan alle bewoners persoonlijk uitgedeelt. Tonny Doeve heeft geheel eigenhandig 200 Kerstpakketten ingepakt. Dat mag wel even gezegt zijn! Dank!

Zeer belangerijk om te melden is ook:

– de bijdrage van de Stichting aan het verder uitbreiden van the internetmogelijkheden (Wifi) in de Eshoeve, waardoor de communicatiemogelijkheden voor bewoners en bezoekers worden vergroot.

– een bijdrage aan de installatie van biljarttafels

– aanschaf van een vogelkooi voor her dagverblijf (jazeker, met vogels)

– de organisatie van een kleine Curiosamarkt, met ook door de bewoners gemaakte curiosa. Dat viel goed in de smaak en gaan we zeker herhalen!

– diverse musikale optredens, waaronder data van de Smarties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.