Hoe nu verder in 2021?

Het jaar 2020 zal ons allemaal heugen: het jaar waarin de corona-pandemie alle hevigheid los barstte. Het heeft niets en niemand onberoerd gelaten. En dat geldt ook voor onze Stichting Vrienden van de Eshoeve, al is dat relatief maar een klein probleem.

In de Nieuwsbrief van deze zomer hebben we toch nog een aantal leuke acties voor de bewoners kunnen noemen. Maar alles bij elkaar hebben we ook veel dingen niet kunnen doen.

Zoals bijvoorbeeld het jaarlijkse sponsordiner en de brocante-markt in het Grand Café van de Eshoeve. De plek bij uitstek waar bewoners samenkomen en waar vertier en gezelligheid geboden kan worden. En ook de aanstaande Kerst zal minder uitbundig moeten.

We geven de moed niet op en in ons optimisme gaan we er vanuit dat het jaar 2021 de mogelijkheden van weleer biedt en waarin  we weer een programma kunnen bieden zoals dat mogelijk was voor 2020. Voorstellingen van musici en artiesten, excursies, bezoek aan de boulevard, Kerstmarkt en attenties met Pasen en Kerstmis, aandacht voor verjaardagen etc. En hopelijk ook nieuwe initiatieven en ideeën die door de Vrienden worden aangedragen.

Dat alles brengt vanzelfsprekend uitgaven met zich mee en vergt, op dit moment, een flinke inspanning om de nodige donaties te verwerven.

Doe mee!

Door het Vriendenwerk te steunen en een bijdrage over te maken op banknummer:

NL55 INGB 0004 845150 t.n.v. Stichting Vrienden van Verpleeghuis De Eshoeve.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.